tiistai 1. helmikuuta 2011

Hellmikuu

Helmikuu näyttää alkaneen sangen Mihail Bulgakov -henkisin uutisotsikoin.

2 kommenttia:

  1. 'Pohjanmaa saapui Somaliaan' - mieltä kiihoittava rubriikki, kerrassaan! 50-luvun poikakirja-seikkailu! NuortenToiveKirjasto! Halvat makulatuuripaperin hajuiset kirjat, piirroskuvitus (vain parhaimmissa). - Vai hetkinen: onko kyse neo-imperialismista!!? Suomessa varttunut somppu-sukupolvi meneekin takaisin ja valloittaa Somalian Suomelle siirtomaaksi !? PerSun märkä uni?

    VastaaPoista
  2. Itse olen taipuvainen sille kannalle, että peruslevottomille (PerLe) miespuolisille lähimmäisillemme, jotka haluavat sitä militääriä "actioniansa", se suotakoon, vaikka suosinkin sen light-versioita, eli vaikkapa YK-sotilautta tai metsästystä. Näitä äijiä on aina ollut, on, ja on aina oleva. En sulje pois myöskään sitä mahdollisuutta, että tämä porukka vastaa loppupeleissä nykyisestä olemassaolostamme. Joidenkin on täytynyt niiden dinosaurusten sun muiden villieläinten kanssa ammoin mitellä...

    Frustroituneet alfauroksemme saakoot puolestani adrenaliininsa, kunhan homma pysyy lapasessa. Ja armeijamme rahoitus on muutenkin turvattava ihan vain siksi, että saataisiin pidettyä ne lukuisat suojatyöläiset siellä muurien sisällä. Jos Suomen armeija lakkautettaisiin, voitaisiin samaan syssyyn myös avata vankiloiden portit.

    VastaaPoista